1) Παράδοση σε απόσταση έως 5Km από την έδρα μας

Η παράδοση στο χώρο σας κοστίζει 12€ (για όλους εσάς που βρίσκεστε σε ακτίνα έως 5Km από την έδρα μας). Ο χρόνος και ο τόπος παράδοσης καθορίζονται τηλεφωνικά για συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης όσο και τη δική σας προτίμηση.

2) Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για τις περιοχές που δεν βρίσκονται πλησίον της έδρας μας, υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες), με συμβατικό ταχυδρομείο (με ELTA) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Tο κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη εκτός αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 100€ (χωρίς το φόρο) και το δέμα σας ζυγίζει έως 10Kg. Σ' αυτή την περίπτωση σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά (δωρεάν μεταφορικά). Για αποστολές με courier ή ταχυδρομείο, υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής. Αποστολές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος 6€.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 5 € μέχρι 2 κιλά και 7€ για δέμα μέχρι 8 κιλά. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

Για δέματα που ζυγίζουν πάνω από 8 κιλά και έως 30 κιλά, παρέχεται και η δυνατότητα αποστολής με το συμβατικό ταχυδρομείο.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε, συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 - 20 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

3) Για το εξωτερικό

Παρακαλώ να μας υποδείξετε τον δικό σας μεταφορέα, η θα σας προτείνουμε την δική μας οικονομική πρόταση για την αποστολή στον χώρο σας. Κατά την παραλαβή πιθανόν να χρεωθείτε έξοδα η τυχόν φόρους της περιοχής σας.

4) Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα μας στο Ηράκλειο της Κρήτης χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, βάσει των αναφορών εξέλιξης παραγγελίας που σας αποστέλλουμε. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης όσο και τη δική σας προτίμηση.

 

Under construction

FaLang translation system by Faboba