1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Προκαταβολή

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Εταιρείας εκμεταλλευόμενοι ακόμη και την νέα δυνατότητα του Web Banking. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής (αν υπάρχουν). Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email (ηλεκτρονικό μήνυμα) για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα της εταιρείας ή μέσω fax. Επίσης, παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμο σας ή την Επωνυμία της επιχείρησής σας και στείλτε μας με μήνυμα(...) όλα τα απαραίτητα στοιχεία, αν πρόκειται να εκδοθεί τιμολόγιο.

Πειραιώς:
IBAN: GR180172752000 5752 040970096 ( Αρ.Λογ/σμού: 5752-040970-096 )
Εθνική Τράπεζα :
IBAN: xxxx ( Αρ.Λογ/σμού: 205 / 368510-1*5 )

 

2) Μέσω Paypal

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal, απ' όπου θα μπορέσετε να πληρώσετε με ασφάλεια μέσω τράπεζας ή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal, μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Paypal όπου θα σας ζητηθεί απλά να επιβεβαιώσετε το ποσό της παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής.

   Γιά Αμεση πληρωμή πατήστε εδώ https://www.paypal.me/zervakisgeo

   For Paypal payments, please first complete your order, so I'll send a Request Money order

via www.Paypal.com homepage, to your email, as soon as possible. Thank you.

 Once you accept the payment, we will send your goods. Otherwise click the link https://www.paypal.me/zervakisgeo

 

3) Με αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, μπορούν να επιλέξουν αντικαταβολή. Τα προϊόντα έρχονται μέσω courier ή ταχυδρομείου και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Για τα βαριά αντικείμενα, η μέθοδος της αντικαταβολής δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή (δεν ισχύει).

4) Αμεση Πληρωμή με μετρητά

Με φυσικό χρήμα-μετρητά, με την παράδοση των προ'ι'όντων,  η με Πιστωτική κάρτα σας με την χρήση του POS winbank.

FaLang translation system by Faboba