Η COPY-STAR, Ζερβάκης, είναι επιχείρηση πώλησης και υποστήριξης μηχανών γραφείου με οργανωμένο και ανεξάρτητο service.

Η επιχείρηση εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και δραστηριοποιείται, από το 1987, στο service μηχανών γραφείου. και στις πωλήσεις φωτοτυπικών μηχανημάτων, εκτυπωτών, γνήσιων αναλωσίμων, ανταλλακτικών και άλλων μηχανών.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1987 στο service φωτοαντιγραφικών και όλων των μηχανών γραφείου γενικότερα.

Εγκαθιστούμε τα μηχανήματα στο χώρο σας. Τα συντηρούμε και τα επισκευάζουμε στο χώρο σας ή στο εργαστήριο μας, στο Ηράκλειο. Μπορούμε ακόμη και να σας καθοδηγήσουμε να πραγματοποιήσετε εσείς την επισκευή, παρέχοντάς σας απομακρυσμένη βοήθεια και οδηγίες μέσω AMMY  - Skype - TeamViewer -  Viber - Messenger.

Είμαστε οι ειδικοί στην ανακατασκευή και διάθεση ελαφρώς μεταχειρισμένων μηχανών,  που εισάγουμε από Βέλγιο, Γερμάνια, Ιταλία, Ισπανία, Δανία κλπ. Με συνέπεια και υπευθυνότητα διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα μηχανήματα πλήρως ελεγμένα και με εγγύηση από το 1987, σε τιμές χονδρικής - λιανικής. Διαθέτουμε και μηχανήματα χωρίς εγγύηση αν επιθυμείτε καλύτερη τιμή. Είτε όμως αγοράσετε με εγγύηση είτε χωρίς εγγύηση (για να πετύχετε καλύτερη τιμή -χονδρικής), εμείς θα ελέγξουμε ότι το μηχάνημα δουλεύει σωστά! Γιατί μόνο όταν είναι καλό -σαν καινούργιο - σας το παραδίδουμε!

FaLang translation system by Faboba
Νέα προϊόντα