Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1987 στο service φωτοαντιγραφικών και όλων των μηχανών γραφείου γενικότερα.

Εγκαθιστούμε τα μηχανήματα στο χώρο σας. Τα συντηρούμε και τα επισκευάζουμε στο χώρο σας ή στο εργαστήριο μας, στο Ηράκλειο. Μπορούμε ακόμη και να σας καθοδηγήσουμε να πραγματοποιήσετε εσείς την επισκευή, παρέχοντάς σας απομακρυσμένη βοήθεια και οδηγίες μέσω AMMY  - Skype - TeamViewer -  Viber - Messenger.

Παρέχουμε 50% έκπτωση  στην εργασία επισκευής, σε όλους τους πελάτες που αγοράζουν όλα τα υλικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Για τους πελάτες που έχουν σύμβαση ολικής συντήρησης, ΣΣ+Α (με υλικά & εργασία), παρέχουμε τα πάντα  δωρεάν, καθόσον τηρούνται οι όροι της σύμβασης ΣΣ+Α. Επίσης, οι συγκεκριμένοι πελάτες προέχουν έναντι των υπολοίπων στις κλήσεις.
  • Το κόστος επισκευής στο χώρο σας ανέρχεται στα 40€, για την πρώτη ώρα εργασίας (περιλαμβάνονται, προετοιμασία, κόστος διαχείρισης κλπ). Η επόμενη ώρα κοστίζει 30€ . Η ελάχιστη χρέωση για συντήρηση στο χώρο σας (άφιξη) είναι 30€ για όλους εσάς που βρίσκεστε σε ακτίνα έως 5Κμ από την έδρα μας στο Ηράκλειο.
  • Το κόστος εργασίας που χρεώνουμε για την τοποθέτηση υλικών σε μηχάνημα που φέρνει ο πελάτης στον χώρο μας, ανέρχεται στα 30€ η ώρα.
  • Η παράδοση & τοποθέτηση κλασσικών υλικών (όπως γραφίτης, γαντζάκια) στο χώρο σας κοστίζει 12€ (για όλους εσάς που βρίσκεστε σε ακτίνα έως 5Κμ από την έδρα μας), ενώ η αποστολή υλικών με courier σε εσάς κοστίζει 4-5€, εντός Ελλάδος, για βάρος 1-2 κιλά.
  • Μπορούμε ακόμη να σας καθοδηγήσουμε να επισκευάσετε εσείς το μηχάνημα σας. Η παροχή τεχνικής υποστήριξης μέσω INTERNET χρεώνεται με 20€.
  • Αν το μηχάνημα σας έχει εμφανίσει κάποιο κωδικό βλάβης, εμεί μπορούμε να αναλύσουμε τον κωδικό και να βρούμε τη βλάβη (μέσω e-mail  ή τηλεφώνου) χρεώνοντας μόνο 5ευρώ!

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποστέλλετε αιτήματα για βοήθεια και υποστήριξη, είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

FaLang translation system by Faboba
Νέα προϊόντα