Είμαστε οι ειδικοί στην ανακατασκευή και διάθεση ελαφρώς μεταχειρισμένων μηχανών,  που εισάγουμε...

από Βέλγιο, Γερμάνια, Ιταλία, Ισπανία, Δανία κλπ. Με συνέπεια και υπευθυνότητα διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα μηχανήματα πλήρως ελεγμένα και με εγγύηση από το 1987, σε τιμές χονδρικής - λιανικής. Διαθέτουμε και μηχανήματα χωρίς εγγύηση αν επιθυμείτε καλύτερη τιμή. Είτε όμως αγοράσετε με εγγύηση είτε χωρίς εγγύηση (για να πετύχετε καλύτερη τιμή -χονδρικής), εμείς θα ελέγξουμε ότι το μηχάνημα δουλεύει σωστά! Γιατί μόνο όταν είναι καλό -σαν καινούργιο - σας το παραδίδουμε!

Εισάγουμε μηχανήματα 2-3 χρονών και ο πελάτης όταν τα βλέπει  μας λέει, «μα εγώ ήρθα για να αγοράσω μεταχειρισμένο και όχι καινούργιο»!

Μη διστάζετε.. θα δείτε και δεν θα το πιστεύετε ότι υπάρχουν μεταχειρισμένες μηχανές με 20.000-100.000 αντίγραφα μόνο, ενώ η ζωή τους μπορεί να είναι για 500.000 ή 2.000.000-3.000.000 αντίγραφα, ανάλογα με το μοντέλο.

Οι τιμές  των μεταχειρισμένων μηχανημάτων κυμαίνονται από 200 έως 2.000 ευρώ, που αντιστοιχεί συνήθως στο 1/5 της τιμής που πουλήθηκε το μηχάνημα πριν 2-3 χρόνια.

Παραλαμβάνετε μηχανήματα με μεγάλη διάρκεια στα υλικά-αναλώσιμα του σέρβις. Μπορεί να μην χρειαστεί ανταλλακτικό για 3-5 χρόνια, ανάλογα φυσικά με τη χρήση και το χώρο εργασίας (ζέστη, σκόνη, υγρασία και ρυθμός παραγωγής αντιγράφων επηρεάζουν την διάρκεια του σέρβις).

Αναρωτιέστε ίσως, γιατί έχουν αντικατασταθεί αυτά τα μηχανήματα και πωλούνται ως μεταχειρισμένα; Μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα ή κοστίζει ακριβά το σέρβις τους ή τα αναλώσιμά τους; Εμείς εδώ μπορούμε να εξηγήσουμε την απορία σας:

  • Τα μεταχειρισμένα μηχανήματα εισάγονται από το εξωτερικό, από χώρες όπου οι επαγγελματίες αλλάζουν πιο σύντομα τα μηχανήματα τους σε σχέση με εμάς στην Ελλάδα. Αυτό, διότι εκμεταλλεύονται επιδοτήσεις των κρατών τους και το κόστος αντικατάστασης είναι μειωμένο.
  • Στις χώρες προέλευσης, αγοράζουν νεώτερη τεχνολογία γιατί θέλουν έγχρωμο, ταχύτερο μηχάνημα, με αξεσουάρ κλπ. Αγοράζουν με Leasing, και μετά τα 3 χρόνια παίρνουν νεώτερο μηχάνημα, χωρίς μεγάλη επιβάρυνση.
  • Πολλές φορές,  ο λόγος που αλλάχθηκε το μηχάνημα είναι κάποια βλάβη. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, εμείς βρίσκουμε τη βλάβη και την επιδιορθώνουμε πλήρως. Είμαστε τόσο σίγουροι για την επισκευή που συνήθως παραδίδουμε το μεταχειρισμένο -ανακατασκευασμένο με εγγύηση 1 έως και 5 χρόνια, τη στιγμή που τα καινούργια έχουν εγγύηση 1-2 χρόνια.

Πάντοτε, έχουμε επίγνωση των μοντέλων που προμηθεύουμε και γνωρίζουμε τυχόν αδυναμίες τους για τις οποίες και σας ενημερώνουμε.

FaLang translation system by Faboba
Νέα προϊόντα